Tre
Persienner

fra veil. kr. 2.101 ,-

Trepersienner gir hjemmet en naturlig lunhet.  I vår samling av trepersienner finner du både naturlige, rå og polerte trelister med skandinavisk sjarm. Alle persienner er laget av ekte tre, av bærekraftige og raskt voksende treslag.

I vårt utvalg av trepersienner finner du både naturlige, rå og polerte trepersienner med ekte skandinavisk sjarm. Alle persienner er laget av ekte tre. Alltid laget av bærekraftige og raskt voksende tresorter.

I vår kolleksjon av trepersienner kan du velge mellom to lamellbredder, hver med sitt eget utrykk: 50 og 65 mm. En smal lamell skaper et rolig uttrykk, mens de bredere lamellene gir et annet edgy utseende.

Et eiketre kan bli felt en gang hvert 25. år, til sammenligning kan et bambustre felles felles hvert 2. år. Dette gjør bambus til en bærekraftig tresort og til en utrolig viktig økonomisk ressurs i de landene bambus vokser.

Se flere bærekraftige produkter her.

Våre tidløse trepersienner  gir rommet en unik sjel. De er ideelle for store vinduer og fås i bredder opp til 350 cm. Med en litenvipp kan du enkelt og elegant endre lysinfallet akkurat slik du ønsker.

Spør oss om råd

Easy controll

Ønsker du ekstra enkel betjening, eller er persiennene dine vanskelige å komme til? Med el.betjening er det mulig å betjene persiennene dine med et nettbrett eller smarttelefon. Spør din forhandleren om mer informasjon om motoriserte persienner.

Inspirasjon

Naturlig struktur

Vår kolleksjon av trepersienner inneholder et utvalg av naturlig teksturerte og glatte lakkerte lameller. De strukturerte lamellene behandles utelukkende med en matt lakk som fremhever de naturlige elementene i treverket.

Velg mellom ni ulike lameller, fra lys naturlig trestruktur til sort lakkert til elegant hvit. Sammen finner vi den riktige trepersiennen  til ditt hjem. 

Ser du etter noe annet?