Plissegardiner

Valgmuligheter

Elektrisk betjening

Få den ultimate komfortable løsningen med elektriske plisségardiner. Du kan betjene plisségardiene når du er ute eller hjemme.

Bottom-up modell

Bottom-up-modellen fungerer motsatt av vår top-down-modell. Gardinen er festet i bunnen og kan trekkes opp etter behov.

 

Fri Parkering

Med vår «fri-parkering» -modell får du mest mulig fleksibilitet. Parker gardinen akkurat hvor du vil i den aktuelle situasjonen eller tiden på døgnet.

Spesialvinduer

Med plisségardin får du en av de mest fleksible gardinløsningene når det gjelder vindustype. Skrå, trekantet eller sirkulært, så er det en plissé modell som passer.

Smartcord®

Smartcord®-modellen lar deg betjene plisségardinen med en fleksibel pumpefunksjon, som sikrer at snoren befinner seg på samme lengde uavhengig av hvor gardinen befinner seg.

Cordless betjening

Med cordless betjening får du en betjening som er både funksjonelt og estetisk superenkelt. Gardinen betjenes med eller uten et diskret grep i listen og plasseres med en myk bevegelse i ønsket stilling.

Top-down modell

Plisségardin leveres som standard med Top-Down-betjening. Gardinen er festet til toppen og blir trukket ned etter behov.

Designmodell

Oppgrader plisségardin med vår designmodell. Alle lister og vekter kommer da i børstet aluminium i enten naturlig eller champagneglød

To-i-en modell

Med en to-i-en-modell utvider du bruken av plisségardinen. Da kan du for eksempel velge å kombinere en mørkleggende og et lysoverførende stoff for maksimal fleksibilitet.