Rullegardiner

Valgmuligheter

Kjedetrekk

Alle våre rullegardiner leveres som standard med kjedetrekk, men kan også leveres med fjærbetjening, LiteRise eller el-betjening.

Sving- / vippemodell

Vil du unngå boring, skruing og liming i vinduskarmen? Denne monteringsløsningen er spesielt egnet for å vri / vippe vinduer og vindusrammer i plast og aluminium med en gummilist.

 

Designmodell

Gi rullegardinen et ekstra touch med vår designmodell. Bunnlist i aluminium, luksuriøse beslag og stålkjede gir et komplett eksklusivt utseende.

Fjærbetjening

Fjærbetning er praktisk når du ikke vil ha kjedebetjening. Fjærbetning er tilgjengelig med forskjellige nedtrekksalternativer som lærreim, skinnsnor eller nedtrekkbar stang.

Cordless Betjening

Med cordless betjening får du en enkel og barnesikker løsning. Dra rullegardinen  i en myk bevegelse til ønsket posisjon.

 

Elektrisk betjening

Med elektrisk betjening kan du styre rullegardinene fra hvoren du befinner deg med din smarttelefon. 

Royal Skråvindu

Denne modellen er velegnet til skråvinduer, hvor det ønskes maksimal mørklegging. Fordelen med systemet er at det kan tilpasses skråvinduer fra Velux

Termoflex

Solreflekterende, varme- reduserende og gjennomsiktig. Reduserer solvarmen effektivt i den varme årstiden og senker fyrings-utgiftene i vintermånedene.

 

Insektsgardin

Innsektsnett leveres med hvit eller sølv kassett og sideskinner. Screenduken er i mørk grå farge.

Beslag

Rullegardinene kan monteres med Standardbeslag, Luksusbeslag (Sort, hvit, sølv) eller Designbeslag ( Rustfritt stål).