Dupligardiner

Valgmuligheter

Top-down modell

Top-Down modellen er vår standardversjonen av Dupligardin. Gardinen er festet til toppen og trekkes ned etter behov.

Bottom-up modell

Bottom-up modellen fungerer motsatt av vår top-down modell. Gardinen er festet i bunnen og kan trekkes opp etter behov.

 

Elektrisk betjening

Velger du Dupligardin med el.-betjening kan du kontrollere gardinene hvoren du befinner deg.

Fri Parkering

Med vår «fri-parkering» -modell får du mest mulig fleksibilitet. Parker gardinen akkurat hvor du vil i den aktuelle situasjonen eller tiden på døgnet.

Spesialvinduer

Dupligardinen er en av de mest fleksible gardinløsningene når det gjelder vindustype. Uavhengig om vinduet er skrå, trekantet eller sirkulært, så har vi en Dupli-modell som løser oppgaven.

To-i-en modell

Med en to-i-en-modell kan du få to Dupligardiner i ett system. Her kan du for eksempel velge å kombinere en blackout og et lysoverførende stoff for maksimal fleksibilitet.

Designmodell

Oppgrader Dupligardinen med vår designmodell. Alle lister og vekter blir da laget av børstet aluminium i enten naturlig eller champagneglød.

Smartcord®

Smartcord®-modellen lar deg betjene dupligardinem med en fleksibel pumpefunksjon, som sikrer at snoren befinner seg på samme lengde uavhengig av hvor gardinen befinner seg.

Cordless betjening

Med cordless betjning får du en løsning som er både funksjonelt og estetisk pen. Gardinen betjenes med eller uten et diskret grep i baseboard og plasseres med en myk bevegelse i ønsket posisjon.