Duo Rullegardiner

Valgmuligheter

Elektrisk betjening

Med elektriske Duo rullegardin kan du oppnå den ultimate komfortable løsningen. Feks. kan du kontrollere rullegardinene dine med smarttelefonen – når du er ute eller hjemme.

Monteringsprofil

Med en monteringsprofil blir stoffrullen synliggjort, med monteringsprofil får du et slankere design og den krever mindre monteringsplass enn med kassett

 

Rund bunnlist

Rund bunnlist er standard ved valg av lystransmitterende stoff. Bunnlisten skaper god avstand mellom stoffene slik at du får et mykt og behagelig lysinnfall. 

Kjedetrekk

Kjedetrekk er den mest populære betjeningsformen av Duo Rollers og er spesielt anvendelig på store gardiner. Kjedet er tilgjengelig i forskjellige farger.

Firkantet kassett

Nå kommer vår Duo Rullegardin også med firkantet kassett som gir en enda jevnere overflate for vinduene dine. Kassetten er spesielt populær for dype vindusrammer.

 

Lukket Bunnlist

Lukket bunnlist er standard når du velger mørkleggende stoff. Den lukkede bunnlisten sørger for at de to stofflagene i Duo Rullegardinen er nærmere hverandre og dermed reduserer lysgjennomskinnet. 

Wire

Hvis Duo Rullegardinen skal monteres på en dør eller et vindu med sving / vippe, anbefaler vi å montere med wirestyre. Med wire holdes Duo Rullegardinen på plass i vinduet eller døren. 

Rund Kassett

Ønsker du et rent og enkelt designuttrykk så kan du velge Duo Rullegardin med rund kassett. Da får du en mer diskret overgang mellom gardinen og veggen, da kassetten skjuler stoffrullen.