Bærekraftig solskjerming

Valgmuligheter

Trepersienner (fra veil. kr. 2.020,-)

Våre trepersienner produseres utelukkende fra trær som vokser med en bærekraftig hastighet. Vårr trepersienner er i naturlig og behandlet bambus, som vokser mye raskere enn andre tresorter.

Cradle to cradle

Cradle-to-cradle er en sertifisering som sier at produktet er produsert ansvarlig og kan konverteres til med minimalt materialeavfall. Våre bærekraftige rullegardiner og lamellgardiner er sertifisert vugge-til-vugge.

 

Rullegardiner (fra veil. kr. 993,-)

Vår serie med bærekraftige rullegardiner er alle laget av 100 % resirkulert polyester fra plastflasker. Vi bruker 6 plastflasker for 1 kvm stoff.

Lamellgardiner (fra veil. kr. 2.059,-)

Vår kolleksjon med bærekraftige lamellgardiner er alle laget av 100% resirkulert polyester fra plastflasker. Vi bruker 6 plastflasker for 1 kvm stoff.

Dupligardiner (fra veil. kr. 1.452,-)

Bærekraftige Dupligardiner er laget av 100 % resirkulert polyester. I tillegg har Duplistoffet en isolerende effekt som reduserer varmetapet fra vinduene og dermed reduserer CO2-utslipp.

 

Greenguard Gold®

Greenguard er et helse- og miljømerke som sier at produktet oppfyller verdens strengeste krav for å påvirke luftkvaliteten innendørs. Våre persienner og lamellgardiner er gullsertifisert.