Smart Home solskjerming

TaHoma® hub fra veil. kr. 3.900 ,-

Smart Home solskjerming setter ditt hjem i bevegelse. I motsetning til vanlige el-betjent solskjerming, kan du med TaHoma® Smart Home-hub betjene dine Royal solskjerming og i tillegg koble sammen en rekke andre «smarte» produkter for å skape et «levende» og intelligent hjem.

TaHoma smart home-hub er en betjeningsløsning for elektrisk solskjerming. I tillegg til solskjerming, kan TaHoma smart home-hub kobles til mange andre «smart home» produkter.

TaHoma er ultra kompatibel og kan kobles til mer enn 100 «smart home» produkter, inkludert; belysning, stikkontakter, thermostater, målere, alarmer… og mye mer. Alt for å skape et intelligent hjem.

Med TaHoma appen din kan du sette opp automatiske hendelser for de knyttede produktene, når du starter dagen eller forlater hjemmet. Med å koble til en intelligent sol- og temperatursensor til TaHoma, vil du få en helt egen ytelse av solskjermingen.

En TaHoma smarthome-hub koster fra 6.784 ,- TaHoma kan enten kobles til eksisterende solskjerming eller velges som et tillegg til din solskjerming.

Intelligent solskjerming til ditt Smart Home

Med TaHoma® Smart Home-hub kan du betjene din solskjermingen via smarttelefonen, og med en berøring betjene en eller flere løsninger. Den lille huben er koblet til Wifi-ruteren din, slik at du betjene solskjermingen uansett hvor du er.

STEMMESTYRING

"OK Google! Rullegardiner opp"

Stemmestyring er en realitet med TaHoma® Smart Home-huben. Den kobles enkelt til Google Assistant eller Amazon Alexa. Når du har koblet solskjermingen til en «smart assistent», kan du enkelt styre solskjermingen med en stemmekomando.

Smart Home setter hjemmet ditt i bevegelse.

Elektrisk solskjerming fra Royal leveres standard med en fjernkontroll, som med sin intuitive og enkel å bruke. Med fjernkontrollen kan du styre gardinene opp og ned, eller markisen inn og ut, men bare når du trykker på den selv, og bare når du er innenfor rekkevidden til fjernkontrollen.

Hvis du vil ha mer frihet og mer komfort, bør du velge app-styrt solskjerming. Både TaHoma® og Connexoon har et bredt spekter av funksjoner som gjør solskjermingen både enklere og smartere. Du kan tidsstyre solskjermingen og koble til sol- og temperatursensorer, så vel som belysning.

Se du etter noe annet?