Utvendige screens

Utvendige screens kan være det perfekte tilskuddet til hjemmet hvis du ønsker å skape et bedre innemiljø på en enkel og integrert måte. Utvendige screens er ideelle for deg som vil stenge sollys og varme ute. Samtidig beholder du mye av utsynet uten at naboene ser inn.

Zip-screens har en påsveiset glidelås på hver side som låser duken til sideskinnene. dette begrenser muligheten for at vinden kan ta tak i duken som et seil. Zip-screens er derfor robuste produkter som tåler mye vind. De passer til norske forhold og trenger minimalt med vedlikehold.

Få et tilbud

Har du takvinduer, horisontale eller skrått glasstak, eller kanskje et atrium? Vår screen modell passer perfekt til denne typen vinduer, og den unike kombinasjonen av zip-glidelås og et sterkt og fjærspent system, sikrer at duken forblir spent i alle posisjoner.

Spør oss om råd

Utvendig skjerming er ikke bar egnet for kontorbygg. De er også veldig praktiske hjemme. Med appbetjente screens kan du aktivere tidsstyring og dermed bruke skjermene til alt fra tyverisikring til temperatur kontroll.

Appstyring fra veil. kr. 3.223 ,-

Alle våre screen produkter er grundig testet til de høyeste kvalitetstester. Derfor er det 5 års garanti på alle våre screens.

 

Utvendig solskjerming

En utvendig screen er engod løsning for deg som vil stenge lyset ute med en løsning utenfor vinduet i stedet for innvendig. Utvendig screens betjenes ofte med motor og fjernkontroll.

Inspirasjon

Perfekt til funkis

Utvendige screens gir et elegant uttrykk for funkis-hus. De firkantede aluminiumskassettene gir en lekker forlengelse av det arkitektoniske uttrykket, mens de elektriske skjermene gir perfekt kontroll over lysinnfallet fra de store vinduene.

Ser du etter noe annet?