Rullegardiner

Mange velger rullegardiner fremfor andre gardiner fordi de er så fleksible. Muligheten til å velge mellom mange farger og ulike typer tilbehør gir et mer eksklusivt preg enn standard-løsninger. Vi legger vekt på at rullegardiner skal gjøre mer enn å bare skjerme for sollys. Vår kolleksjon er inspirert av dagens trender. Hos oss finner du alltid en løsning som passer inn i ditt hjem.

I mer en 70 år har Royal jobbet med å gjøre kundenes ønsker til virkelighet, gjennom et personlig preg. I løpet av den tiden har rullegardinen vært en populær løsning på grunn av det store utvalget. Med over 200 forskjellige stoffer i den nyeste kolleksjonen, vil du definitivt kunne finne den perfekte fargen som passer ditt interiør.

Rullegardinen er et spesielt polulært  produkt når det gjelde mørklegging av både soverom og barnerom. Rullegardinene våre får sine mørkleggende egenskaper med et spesielt tett belegg på baksiden, noe som sikrer at stoffet er helt tett. Hvis du ønsker fullstendig mørklegging kan rullegardinen kombineres med sidelister.

Opplev mørklegging!

Kan du lage solskjerming av plastflasker? Royal kan. Våre bærekraftige rullegardiner er kun laget av resirkulerte plastflasker. Rullegardingene er både vugge-vugge og Greenguard Gold sertifisert, noe som betyr at de utelukkende er produsert av materiale som inngår i gjentagende krets, til fordel for mennesker og miljø

Opplev våre bærekraftige produkter

For mange kan en rullegardin bare se ut som en rullegardin. Men under overflaten er det enorme forskjeller som utgjør en forskjell for deg, din hverdag, miljøet og din sikkerhet. Våre unike rullegardiner inneholder egenskaper som smussavvisende og med varmereflekterende belegg, OEKO-TEX sertifisering, flammehemmende og mye mer.

Du kan bestille din nye rullegarding med thermoflex. Dette er en fuk som er solreflekterende, varmereduserende og gjennomsiktig.

Din personlige stil

Bruk vinduene som en del i interiøet med å gi rullegardinene dine et personlig preg. Velg for eksempel mellom matchende og kontrast søm, eller avslutt rullegardinene dine med en vakker bunnlist i enten aluminium eller ekte tre

INSPIRASJON

Perfekte til både store vinduer og takvinduer

Med vårt store utvalg av rullegardiner får du muligheten til også å skjeme store vinduer. Med vårt brede utvalg av stoffer kan vi produsere rullegardiner i større størrelser enn de fleste – helt opp til 360 cm bredde og 400 cm høyde.

Med rullegardiner fra Royal får du alltid en skreddersydd løsning – også når det gjelder takvinduer. Med vår unike takvindu- løsning kan vi garantere 99 % mørklegging med rullegardin, noe som gir deg optimale forhold for en god natts søvn.

Ser du etter noe annet?