Plisségardiner

De fleste kjenner plisségardiner som et foldet stoff som trekkes opp og ned fra toppen av vinduet, men i dag er en plisségardin mye mer enn det. Vi kan tilpasse dem til en rekke ulike vinduer, enten de er rette, runde, skjeve eller skrå. Lux Solskjerming har over 30 ulike modeller tilpasset dine funksjonskrav.

Plisségardinen er beviser på at en gardin, som i sin enkelhet, fremdeles klarer å være fengende unik i sitt uttrykk. Vår kolleksjon inneholder mer enn 100 stoffer i ulike farger, nyanser, teksturer og print.

Våre plisségardiner er tilgjengelig  med «fri parkering», som gir deg muligheten til å plassere gardinen hvor som helst i vinduet. Tilpass solskjermingen etter solens bevegelse.

Plisségardiner er veldig fleksibel og det finnes en modell til nesten alle vinduer og vindustyper. Er vinduene runde, trekantede, sitter i taket, må styres manuelt eller elektrisk, vi har løsningen.

Har du noen gang tenkt på hva gardinene trekker til seg?

Somskjerming som ikke er designet for våtrom, kan enkelt trekke til seg mugg og bakterier hvis de henger på badet. Heldigvis er mange av våre plisségardiner både fukt- og smussavstøtende, og derfor egnet til våtrom

Og der ble det lys!

På vinterhalvåret trenger vi så mye lys som mulig uten den sjenerende lave solen. Våre lystransmitterende plisségardiner mykner og filtrerer lyset effektivt, slik at du får glede av mye dagslys.

Inspirasjon

Fargerike prints

Trenger du noen sterke farger i hjemmet? Våre plisségardiner er tilgjengelige i et stort utvalg farger og vakre prints. Fargene egner seg ekstra godt til en plisségardin da de lyse og horisontale linjene gir gardinen ekstra liv.

Ser du etter noe annet?