Alu
Persienner

En kjent klassiker som har hengt i de fleste hjem. Persienner er fortsatt i dag effektiv solskjerming, som samtidig tilfører interiøret det lille ekstra. I vår kolleksjon har vi sikret at farger og nyanser passer til de nyeste trendene innenfor boliginnredning.

Med design foordelt på flere prisklasser, har vi et alternativ for ethvert budskjett. Prisene starter på 1.063 ,- for en 25 mm persienne i 60 x 100 cm

Våre persienner passer for  små eller store vinduer, og med riktig farge kan du gi et annerledes inntrykk. Våre persienner er tilgjengelig opptil 4 meters bredde og er fremdeles enkle å betjene for både barn og voksne.

Våre persienner er laget av 98% resirkulert aluminium. Ved å smelte om allerede utvunnet aluminium, sparer vi naturen for mye CO2-utslipp i forbinnelse amed produksjon av nye perienner, samtidig som vi sparer på klodens ressurser.

Se andre bærekraftige produkter her.

Vet du nøyaktig hva vinduene dine mangler? Med over 100 forskjellige farger og nyanser i vår samling av aluminiums persienner – i amellbredder fra 16 – 50 mm – har vi definitivt den type persienne som du leter etter. Sett preg på dine persienner med vakre stigebånd i  lyst eller kontrastfylt farge.

Spør oss om råd!

Kontroller lysinfallet

Persienner er spesielt egnet for å justere lyset på en jevn måte. I motsetning til en rullegardin som bare kan dras opp og ned, kan persiennene vippes, og dermed vinkle lyset inn fra vinduene.

Inspirasjon

When in doubt; overdress!

Dette gjelder også i noen tilfeller for vinduene dine. Velg for eksempel vår dip-dye-modell som kombinerer to nyanser i et vakkert fargespill som gir vinduene en ny rolle rolle i interiøret. Velg mellom en iøynefallende rubinrød kombinasjon, en mer diskret grå, eller lag ditt helt eget dyppfargekombinasjon basert på vår kolleksjon.

Gi din aluminimumspersienne ekstra personlighet med bånd i enten farge eller kontrastfarge. Alternativt kan du velge et av våre moderne alternativer, med strikket eller grafisk print. Stigeledninger er tilgjengelige i to bredder: 25 mm og 38 mm.

Ser du etter noe annet?