Terassemarkiser

fra veil. kr. 16.335 ,-

Terrassen og hagen er en forlengelse av hjemmet. Derfor har vi i vårt utvalg av markiser lagt stor vekt på å skape de beste forutsetningene for et fantastisk uteliv. Lag behagelig skygge om sommeren og få mest mulig ut av året ved å forlenge utesesongen med en kvalitetsmarkise.

Alle våre markiser leveres med Dyneema bånd i armene. Fibrene i båndet er 15 ganger sterkere enn stål, og båndene er vannavvisende, noe som gjør de ekstra holdbare. Dyneema båndene sikrer lang levetid på din terrassemarkise.

Få et tilbud

I dag selger vi de aller fleste markiser med elektrisk betjening. -med elektrisk betjent markise får du høy komfort og enkel betjening. Velg mellom veggbryter, fjernkontroll, eller app-betjening, uansett får du en praktisk og enkel betjening

Se tilbehør

Hvis du velger en markise med app-betjening, kan du kontrollere markisen uansett hvor du er og samtidig programmere faste mønstre. I tillegg kan du også koble markisen sammen med andre smarthome tjenester, som f. eks. belysning- og vindsensor, slik at markisen automatisk går opp eller ned etter været.

App-betjening fra veil. kr. 3.224 ,-

Alle markiser er testet etter de høyeste kvalitetsstandarer. Derfor er det 5 års garanti på alle våre markiser. 

Til alle norske terrasser

Royal Terrassemarkise er kraftige og solide markiser som er beregnet for norsk klima. Markisekonstruksjonen er av aluminium, galvanisert og rustfritt materiale.  Royal Solskjerming tilbyr over hundre ulike duker. Her finner du garantert en løsning som passer deg. Vi anbefaler at du velger motor og fjernkontroll som betjeningsmetode til din terrassemarkise. Som standard leveres den med manuell sveiv.

MAKSIMALE SKYGGEMULIGHETER

Rolldown i front

Trenger du ekstra skygge? På flere av våre terassemarkiser har du muligheten til å kjøpe med en justerbar rullegardin i front. Den ekstra rullegardinen gir privatliv og maksimal beskyttelse mot lav sol. Med sin patenterte frontdeksel forsvinner rullegardinen helt inn i kassetten når den rulles opp.

Ser du etter noe annet?