Lamellgardiner

Lamellgardiner er en fleksibel og god løsning for skjerming av store vinduer. Lamellene er effektive mot solen og fleksibel mot innsyn. Vår kolleksjon består av tekstiler med forskjellige egenskaper og farger; transparent, semi-transparent, solreflekterende, mørkleggende og mye mer.

Lamellgardinen har fordelen  at de enkelt og bekvemt kan justere lysinnfallet med bar en liten vipp. Når lamellene dreies, skapes den perfekte balansen mellom dagslys og privatliv.

Lamellgardiner passer spesielt bra i store rom, og med de funksjonelle mulighetene, som varmerefleksjon, antibakteriell og smussavvisende, er det alltid en løsning for dine rom.

Våre bærekraftige lamellegardiner er produsert av resirkulerte plastflasker. Lamellkolleksjonen er sertifisert med vugge-til-vugge, OEKO-TEC og Geenguard Gold sertifisering, noe som gjør den til vår mest bærekraftige kolleksjon noen sinne. Med omsorg for både miljø og helse.

Okergule lamellgardiner er kanskje ikke det du finner i de fleste hjem, men hvis du gir fargene en sjanse, vil du ikke angre. Våre spesielt utvalgte trendfarger sørger for at gardinene dine holder seg «moderne» i mange år.

Gardiner med karaktér

I vår kolleksjon av lamellgardiner er det en rekke eksklusive stoffer med dype og rike strukturer som gir vinduene dine en spesiell karakter og bidrar til å skape ditt personlige preg.

INSPIRASJON

Egenskaper utover det ordinære

For mange ser en lamellardin ut bare som en lamellgardin. Selvfølgelig er det forskjell i farge og finish, men formen på lamellgardinen er den samme. Men under overflaten er det enorme forskjeller som gjør en forskjell for deg, din hverdag, miljøet og din sikkerhet.

Med egenskaper som antibakteriell overflate, varmereflekterende underlag, flammehemmende, smussavvisende belegg og mørklegging, er våre lamellgardiner fylt med gode egenskaper.

Ser du etter noe annet?