El-betjent solskjerming

fra veil. kr. 1.848 ,-

Vil du ha elektrisk solskjerming, men har ikke lyst på komplisert montering? Med våre enkle batterimotorer unngår du ledninger i vinduskarmen og får et vakkert diskret resultat – selvfølgelig fremdeles måltilpasset. Rullegardiner med batterimotor og fjernkontroll koster fra kr. 1.848,-

Prisen på våre elektriske gardiner består av to ting; prisen på ønsket gardin og selve motoren. Den rimeligste elektriske løsningen vår er rullegardin med batterimotor, som i 80 x 120 cm bare koster 1.848 ,- inkl. gardin, motor og fjernkontroll. Fortsatt måltilpasset.

Få tilbud

Visste du at de fleste av våre elektriske gardiner også er tilgjengelig med en enkel batterimotor? Fordelen med en batteriløsning er å unngå kabling i og rundt vinduene, noe som betyr at en batteriløsning både er billigere og har en penere finish.

Når du velger elektriske løsninger, er en liten fjernkontroll inkludert, men du har alltid muligheten til å velge mellom flere typer betjening. Hvis du vil ha enda fler valgmuligheter, eller trenger ekte «smart home», bør du vurdere app-styrt solskjerming.

Les mer om app

Smart Home Solskjerming

Smart Home Solskjerming setter ditt hjem i bevegelse. Med en TaHoma® Smart Home-hub, kan du styre din solskjerming og samtidig koble sammen en rekke andre produkter for å skape et «levende» og intelligent hjem.

INSPIRASJON

For de vanskelige, store og mange.

I tillegg til å være en kul dings, er el-styrt solskjerming veldig praktisk hvis du har mange vinduer. Med en fjernkontroll eller smarttelefon kan du styre solskjermingen for de utilgjengelige vinduene, som loftsvinduet, i taket eller vinduer som henger veldig høyt.

Hva slags solskjerming kan el-styres?