Duo Rullegardiner

Duo Rullegardin er vårt svar på en luksuriøs rullegardin. Denne spesielle formen for solbeskyttelse har to stoff-lag med vekslende gjennomsiktige og ikke-transparente striper, noe som gir deg god mulighet til å justere lysgjennomskinn etter behov.

Med Duo Rullegardin har du muligheten til å leke med lyset. De vekslende gjennomsiktige og ikke-transparente stripene vil gi deg en nytt syn på hva lys og gardin kan oppnå i felleskap.

Duo Rullegardin er også tilgjengelig med mørkleggende stoff, noe som gjør den til et veldig populært valg til soverommet. En spesiell bunnlist sikrer at de to stoffbanene glir tilstrekkelig nært hverande, slim at bare minimalt med lys får passere når den er lukket.

+ Opplev mørklegging!

Velkommen til rullegardinen for det stilbevisste hjem, som ikke har noe imot  at rommet får noe ekstra. Med sin flotte dobbellagseffekt ønsker Duo Rullegardin å bli sett – og det blir den!

+ Bli inspirert

Nyhet! Den nye Duo Rullegardin-kolleksjonen inneholder nå også en fargeserie som er spesielt designet for Skandinaviske hjem.

+ Spør oss om råd!

Ekstra komfort

Duo Rullegardinen kommer også med elektrisk betjening. Med en skjult batterimotor kan du betjene gardinen med et enkelt trykk på en fjernkontroll, eller ved å bruke smarttelefonen.

 

INSPIRASJON

Gode råd fra designeren

Ofte sier vi at linjene binder rommet sammen og skaper en ro i rommet. Duo Rullegardinen støtter linjene som allerede er i rommet og kan bidra til forsterke interiøret.


Selv om Duo Rullegardinen ofte er assosiert med et mer moderne design, kan den også lett kombineres med koselige og autentiske interiørelementer.

Ser du etter noe annet?