Barnesikker solskjerming

Vi vet at det å ha barn kan være det bekymringsfullt – spesielt når det gjelder deres sikkerhet. Derfor er alle barnesikker solskjerming alltid produsert etter de beste standardene, slik at du kan bekymre deg mindre.

Uansett hva slags solskjerming du drømmer om, kan vi gjøre den barnesikker. Derfor trenger du ikke velge et spesifikt produkt for å få en barnesikker løsning.

I noen gardiner oppnås barnesikring ved å montere en såkalt kjedestrammer som holder kjeden i vinduskarmen, mens andre kjeder ryker ved en belastning på over 6 kg. Den beste barnesikringen er imidletidig å erstatte ledningen med en elektrisk motor.

Elektrisk solskjerming fra veil. kr. 1.848 ,-

Den beste barnesikring oppnås ved å holde snorer og kjeder utenfor rekkevidde for barn. Sørg derfor for å bruke medfølgende sikkerhetskroken, for å holde snorene i sikker avstand fra gulvet.

Betjening uten snor

Vil du unngå bekymringene med hengende snor og kjeder helt? Vi har flere løsninger der du helt unngår kjeder og snor i vinduskarmen. For eksempel er rullegardinene våre tilgjengelige med klassisk fjærdrift, trådløs®-grep eller elektrisk motor.

Inspirasjon

Elektrisk betjening fra veil. kr. 1.848,-

Vil du unngå bekymringene med fritthengende snorer og kjeder, og samtidig gjøre gardinene enda mer praktiske? Da kan du velge en av våre elektriske løsninger. For eksempel er våre fargerike persienner tilgjengelig med elektrisk batterimotor.

Ser du etter noe annet?