Bærekraftig solskjerming

fra veil. kr. 993,-

Er du også opptatt av hvordan vi behandler planeten vår? Derfor jobber vi kontinuerlig med å utvikle flere og mer bærekraftige løsninger i produktporteføljen vår, slik at du kan ta et bærekraftig valg.

TaHoma smart home-hub er en betjeningsløsning for elektrisk solskjerming. I tillegg til solskjerming, kan TaHoma smart home-hub kobles til mange andre «smart home» produkter.

TaHoma er ultra kompatibel og kan kobles til mer enn 100 «smart home» produkter, inkludert; belysning, stikkontakter, thermostater, målere, alarmer… og mye mer. Alt for å skape et intelligent hjem.

Med TaHoma appen din kan du sette opp automatiske hendelser for de knyttede produktene, når du starter dagen eller forlater hjemmet. Med å koble til en intelligent sol- og temperatursensor til TaHoma, vil du få en helt egen ytelse av solskjermingen.

En TaHoma smarthome-hub koster fra 6.784 ,- TaHoma kan enten kobles til eksisterende solskjerming eller velges som et tillegg til din solskjerming.

Fra plastflaske til rullegardin

Kan du lage solskjerming av plastflasker? Det gjør vi. Våre bærekraftige rullegardiner er laget av resirkulerte plastflasker.

Rullegardinene er Cradle-to-Cradle og Greenguard Gold sertifiserte, noe som betyr at de utelukkende er produsert ut fra et repeterende kretsløp, til fordel for mennesker og miljø.

100 % resirkulert Dupli

I vår samling av Dupligardiner finner du også stoffer laget av resirkulert plast. Her er gardinene laget av 100 % resirkulert polyesterstoff.

Bærekraftig bambus

Våre trepersienner produseres utelukkende fra trær som vokser med en bærekraftig hastighet, noe som ekskluderer treslag som eik. I stedet har vi trepersienner i naturlig og behandlet bambus, som vokser mye raskere enn andre tresorter.